Druk na het invoeren op enter. Bij zowel het van als naar adres. Het aantal kilometers wordt dan automatisch ingevoerd.
+ Toon routeplanner

Sixt Share kosten, reviews, voordelen en meer

Vergelijk Sixt Share met andere deelauto aanbieders op prijs op basis van jouw routes

Sixt Share is het autodeelprogramma van Sixt, een internationaal autoverhuurbedrijf. Met Sixt Share kunnen gebruikers eenvoudig auto's huren en delen voor korte periodes, zoals enkele uren of dagen. Het platform biedt een breed scala aan voertuigen, van compacte auto's tot luxe modellen, die beschikbaar zijn op verschillende locaties in deelnemende steden. Gebruikers kunnen via de Sixt Share-app een auto vinden, reserveren, ontgrendelen en betalen, allemaal zonder dat er een fysieke sleutel nodig is. Dit maakt het huren van auto's snel, gemakkelijk en flexibel, waardoor het een handige optie is voor zowel zakelijke als vrijetijdsreizigers

Vergelijk Sixt Share prijzen:


📍 1. Selecteer het aantal kilometers voor een trip

Je kunt ook de route links invoeren
km

🕒 2. Selecteer het aantal uur voor een trip

uur

🚙 3. Goedkoopste aanbieder en pakket

⚙️ Filters
Aanbieder
Sixt Share

+ Toon alle pakketten

+ Vergelijk Sixt Share met andere aanbieders

We tonen standaard maximaal de 3 goedkoopste pakketten per dienstverlener om het overzichtelijk te houden. Je kunt echter alle pakketten met de bovenstaande knop openen.

📰 4. Ontvang de scherpste deelauto tarieven, kortingsacties en meer

Schrijf je in voor onze deelautovergelijker.nl nieuwsbrief met de laatste acties, kortingscodes, lage tarieven, nieuwe aanbieders en meer!

🧮 Bekijk info over de Sixt Share prijsberekening🏷️ Bekijk Sixt Share kortingscodes

Meer over Sixt Share

Het platform van Sixt Share is gebaseerd op een gebruiksvriendelijke app die beschikbaar is op smartphones. Via deze app kunnen gebruikers gemakkelijk een auto vinden die past bij hun behoeften, deze reserveren, ontgrendelen en betalen, allemaal zonder dat er een fysieke sleutel nodig is. Dit maakt het hele proces van het huren en delen van auto's naadloos en efficiënt.

Een van de belangrijkste voordelen van Sixt Share is de diversiteit aan voertuigen die beschikbaar zijn voor verhuur. Het platform biedt een breed scala aan opties, van compacte stadsauto's tot luxe modellen en zelfs elektrische voertuigen. Dit stelt gebruikers in staat om de juiste auto te kiezen voor hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Sixt Share is actief in verschillende steden over de hele wereld, waardoor gebruikers op veel locaties gemakkelijk toegang hebben tot deelauto's. Deze uitgebreide dekking maakt het een handige optie voor zowel zakelijke als vrijetijdsreizigers die een flexibele transportoplossing nodig hebben.

Naast het bieden van gemak en flexibiliteit, draagt Sixt Share ook bij aan duurzame mobiliteit. Door het delen van auto's te bevorderen, helpt het platform bij het verminderen van congestie en CO2-uitstoot, omdat het minder individuele auto's op de weg betekent.

Al met al biedt Sixt Share een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor mobiliteit, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot auto's wanneer ze die nodig hebben, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een schonere en efficiëntere transportinfrastructuur.

Voordelen van Sixt Share

  • Mooie auto's
  • Je kunt de auto ook op de luchthaven inleveren en ophalen (ga dit na)
  • Veel verschillende voordeelpakketten beschikbaar

Nadelen van Sixt Share

  • Het is soms wat plannen met de pakketten (hopelijk helpt de deelautovergelijker hierbij)
  • Het is soms even lopen / fietsen naar de auto. In steden valt dit mee.

Vergelijk Sixt Share vs andere aanbieders

Disclaimer: er kunnen fouten in zitten. Voor sommige aanbieders kunnen wij een vergoeding ontvangen. Laatste update 2024-01-18.