Druk na het invoeren op enter. Bij zowel het van als naar adres. Het aantal kilometers wordt dan automatisch ingevoerd.
+ Toon routeplanner

Share Now kosten, reviews, voordelen en meer

Vergelijk Share Now met andere deelauto aanbieders op prijs op basis van jouw routes

ShareNow is een autodeelplatform dat gebruikers de mogelijkheid biedt om auto's te huren en te delen voor korte periodes via een app. Het platform biedt een diverse vloot van voertuigen, variërend van compacte stadsauto's tot elektrische modellen, beschikbaar op verschillende locaties in deelnemende steden. Gebruikers kunnen via de app gemakkelijk een auto vinden, reserveren, ontgrendelen en betalen, waardoor ShareNow een handige en milieuvriendelijke transportoplossing is.

Vergelijk Share Now prijzen:


📍 1. Selecteer het aantal kilometers voor een trip

Je kunt ook de route links invoeren
km

🕒 2. Selecteer het aantal uur voor een trip

uur

🚙 3. Goedkoopste aanbieder en pakket

⚙️ Filters
Aanbieder
Share Now

+ Toon alle pakketten

+ Vergelijk Share Now met andere aanbieders

We tonen standaard maximaal de 3 goedkoopste pakketten per dienstverlener om het overzichtelijk te houden. Je kunt echter alle pakketten met de bovenstaande knop openen.

📰 4. Ontvang de scherpste deelauto tarieven, kortingsacties en meer

Schrijf je in voor onze deelautovergelijker.nl nieuwsbrief met de laatste acties, kortingscodes, lage tarieven, nieuwe aanbieders en meer!

🧮 Bekijk info over de Share Now prijsberekening🏷️ Bekijk Share Now kortingscodes

Meer over Share Now

ShareNow is een autodeelplatform dat gebruikers de mogelijkheid biedt om op een flexibele en handige manier auto's te huren en te delen voor korte periodes, zoals enkele uren of dagen. Met een gebruiksvriendelijke app kunnen gebruikers eenvoudig een auto vinden die past bij hun behoeften en voorkeuren, deze reserveren, ontgrendelen en betalen, alles zonder dat er een fysieke sleutel nodig is.

Met een aanwezigheid in verschillende steden over de hele wereld biedt ShareNow gebruikers een uitgebreide dekking, zodat ze gemakkelijk toegang hebben tot deelauto's, waar ze zich ook bevinden. Dit maakt ShareNow een handige optie voor zowel zakelijke als vrijetijdsreizigers die behoefte hebben aan een betrouwbare transportoplossing.

Een ander belangrijk aspect van ShareNow is de bijdrage aan duurzame mobiliteit. Door het delen van auto's te bevorderen, helpt het platform bij het verminderen van files, CO2-uitstoot en de vraag naar parkeerruimte in stedelijke gebieden. Op deze manier draagt ShareNow bij aan het creëren van schonere en efficiëntere transportinfrastructuur, terwijl het ook zorgt voor gemak en flexibiliteit voor zijn gebruikers.

Voordelen van Share Now

  • Je kunt de auto op meerdere locaties in dezelfde stad inleveren
  • In grote steden is er veel aanbod

Nadelen van Share Now

  • De auto controleren op schade duurt even, omdat er vaak nieuwe schade bijgekomen is.

Vergelijk Share Now vs andere aanbieders

Disclaimer: er kunnen fouten in zitten. Voor sommige aanbieders kunnen wij een vergoeding ontvangen. Laatste update 2024-01-18.