Mywheels Auto

MyWheels Kortingscode 2024: ontvang €25 korting op je eerste rit

Ben je op zoek naar een handige en betaalbare manier om je te verplaatsen met een deelauto? Dan is MyWheels dé oplossing voor jou! En nu kun je dankzij de exclusieve MyWheels kortingscode genieten van een fantastische aanbieding om je eerste trip extra voordelig te maken!

Ontvang €25 korting op je eerste rit!

Als nieuwe gebruiker van MyWheels kun je nu profiteren van een aantrekkelijke aanbieding. Registreer je via onderstaande uitnodigingslink en ontvang €25 korting dankzij deze MyWheels kortingscode!

Krijg €25 Korting op je eerste rit

Wat is MyWheels?

MyWheels is een gerenommeerde deelauto-dienst in Nederland, die je de vrijheid geeft om een auto te pakken op het moment dat jij het nodig hebt. Met een uitgebreid aanbod aan elektrische deelauto’s verspreid over het hele land, is MyWheels de ideale oplossing voor zowel korte uitstapjes in de stad als langere reizen.

Hoe te profiteren van MyWheels Korting:

Het proces is eenvoudig en snel. Volg deze twee stappen om je extra korting te claimen:

Stap 1: Registreer je via bovenstaande link

Als nieuwe klant kom je in aanmerking voor €25 korting op je eerste MyWheels rit.

Stap 2: Huur een auto met extra korting

Kies een voertuig via het platform en profiteer automatisch van de aanbieding bij het boeken van je eerste reservering.

Voorwaarden:

Deze korting is geldig voor nieuwe klanten. Bekijk de specifieke voorwaarden en gebruiksbeperkingen op de MyWheels-website of in de MyWheels app voor meer informatie.

Met de MyWheels kortingscode kun je nu zelf ervaren hoe eenvoudig, betaalbaar en milieuvriendelijk het is om een deelauto te gebruiken. Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van deelautogebruikers en draag bij aan een schonere en meer duurzame toekomst. Ontdek de voordelen van deelauto’s en maak vandaag nog gebruik van deze exclusieve aanbieding met de beste kortingscode voor je volgende rit!

Krijg €25 korting op je eerste rit

Scroll naar boven