Greenmobility MyWheels

GreenMobility stopt in NL en raadt MyWheels aan – Alternatieven?

GreenMobility, een vooraanstaande aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen, heeft recent aangekondigd dat het zijn activiteiten in Nederland zal stopzetten.

De beslissing komt voort uit de behoefte van het bedrijf om zich te concentreren op andere bestaande sterke markten. GreenMobility bedankt zijn Nederlandse gebruikers voor hun steun sinds de lancering en voor hun bijdrage aan het verminderen van CO2-uitstoot tijdens het gebruik van hun diensten.

GreenMobility moedigt gebruikers aan om eventuele resterende minuten op hun accounts te besteden aan ritten voor het einde van de serviceperiode in Nederland, die na 1 februari 2024 zal plaatsvinden. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld ritten plannen met vrienden of familie om optimaal gebruik te maken van hun tegoeden.

Na 1 februari 2024 zal GreenMobility nog steeds beschikbaar zijn in geselecteerde steden buiten Nederland. Gebruikers kunnen de GreenMobility-app blijven gebruiken wanneer ze reizen naar locaties zoals Kopenhagen en Aarhus in Denemarken, evenals Antwerpen in Belgiƫ.

Voor meer informatie kunnen gebruikers de veelgestelde vragen (FAQ) raadplegen die beschikbaar zijn op de GreenMobility-website.

Hoewel het nieuws van de stopzetting van de diensten in Nederland sommige gebruikers kan teleurstellen, benadrukt GreenMobility zijn toewijding aan duurzame mobiliteit en kijkt het bedrijf uit naar verdere groei en succes in andere markten.

Alternatieven vergelijken

Hoewel GreenMobility MyWheels aanraadt, zijn er genoeg alternatieven om uit te kiezen. Bekijk daarvoor onze deelauto vergelijker:

Naar deelauto vergelijker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven