Drive Amber Deelauto wordt MyWheels

Drive Amber Deelauto: omgezet in MyWheels

Autodeelbedrijf MyWheels heeft in 2022 aangekondigd dat het de krachten bundelt met het in Eindhoven gevestigde Amber, een op data gedreven technologie-expert op het gebied van gedeelde mobiliteit.

Het doel van deze samenwerking is om de negatieve effecten van mobiliteit aanzienlijk te verminderen, met name de impact ervan op het milieu en het klimaat.

Gelukkig kun je dus wel via MyWheels een auto huren:

Huur je Amber / MyWheels auto:


📍 1. Selecteer het aantal kilometers voor een trip

Je kunt ook de route links invoeren
km

🕒 2. Selecteer het aantal uur voor een trip

uur

🚙 3. Goedkoopste aanbieder en pakket

⚙️ Filters
Aanbieder
Mywheels

+ Toon alle pakketten

+ Vergelijk Mywheels met andere aanbieders

We tonen standaard maximaal de 3 goedkoopste pakketten per dienstverlener om het overzichtelijk te houden. Je kunt echter alle pakketten met de bovenstaande knop openen.

📰 4. Ontvang de scherpste deelauto tarieven, kortingsacties en meer

Schrijf je in voor onze deelautovergelijker.nl nieuwsbrief met de laatste acties, kortingscodes, lage tarieven, nieuwe aanbieders en meer!

Prijzen kunnen verouderd zijn.

Investeerder en aandeelhouder, The Sharing Group (TSG), wil ook de kracht van delen gebruiken om meer sociale impact en minder klimaatimpact te realiseren. TSG opereert in verschillende markten met een focus op technologie, energie en mobiliteit. Het bedrijf begint in Nederland en breidt zich gestaag uit naar de rest van Europa.

Over MyWheels

MyWheels beweert marktleider te zijn in Nederland op het gebied van gedeelde automobiliteit met 240.000 gebruikers. Het bedrijf heeft het grootste assortiment (elektrische) gedeelde auto’s in Nederland en had plannen om dit uit te breiden met 5.000 Lightyear Solars, naast andere voertuigen.

Het lijkt ons vrij lastig om dit te doen, aangezien Lightyear recent failliet is gegaan en het daarmee ook onduidelijk is of ze daadwerkelijk geleverd gaan worden.

Het bedrijf is ervan overtuigd dat slechts 1 miljoen auto’s nodig zijn om Nederland mobiel te houden. Elke gedeelde auto bespaart 11 privéauto’s. Op deze manier creëert de aanbieder meer ruimte op straat, meer ruimte voor groen en levert een belangrijke bijdrage aan CO2-besparingen.

Volgens een verklaring heeft de groei van MyWheels alleen al in 2021 geleid tot 22.500 minder auto’s op de weg. Dat komt overeen met 55 voetbalvelden aan ruimtebesparing door minder parkeerplaatsen op straat.

Bovendien is 1.500.000 kg CO2 bespaard, wat overeenkomt met ongeveer 60.000 bomen. Op deze manier maakt MyWheels het voor heel Nederland gemakkelijk om bij te dragen aan een beter klimaat en meer leefbare steden. Bron: Silicon Canals

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven